Kinderworkshop met Bigbandmuziek!

Hoe Flora en Fauna Vrienden Werden

BELANGRIJKE AANKONDIGING:
WORKSHOPTIJD AANGEPAST NAAR 13:00 – 14:00

Passenier baseerde composities op kindertekeningen die werden gemaakt tijdens een workshop op Cultura Nova Festival 2017. Dat begon met de vraag: “Hoe werden Flora en Fauna Vrienden?” De muziek van die dag introduceerde het kleine bloemwezentje en de faun en daar namen de kinderen het over. Ze tekende blad na blad vol, met steeds meer en gekker wordende verhaallijnen. Iedere dag voegde Passenier nieuwe muziek toe, voortbordurend op de tekeningen van de afgelopen dag en zo kwam in acht volle en plezierige workshopdagen dit fantasierijke verhaal tot stand!

Nu is de workshop terug!

Vervolgens schreef Passenier nog een heel nieuw project voor bigband, op het verhaal van de tekeningen van de kinderen.

En nu zijn de kinderen terug! Zij zullen stukken bigbandmuziek horen en kunnen erover tekenen, schilderen en schrijven wat ze willen! Is Flora echt een klein bloemwezentje? Wie is Fauna? En wie zijn hun vrienden? Waar gaan ze heen, wat gebeurt er met hen???

Kom en laat het ons weten met jullie kunst, terwijl wij: Reinier Baas, de Codarts Big Band en Jesse Passenier, je wat van onze muziek laten horen!!!

Leeftijd: tussen 8 en 12 jaar

Vr 14 dec, 13:00 – 14:00 | Muziekgieterij
Deuren naar workshop openen om 12:30

Vooraf:
Hapjes & drankjes van 12:30 – 13:00

Naderhand:
Drankjes van 14:00 – 14:30

Er zal een PRIJS zijn voor de BESTE TEKENING en het BESTE VERHAAL, waarvan de aankondiging / uitreiking plaatsvindt op zondag 16 dec om 16:00! De locatie daarvoor is gelijk aan de workshoplocatie: de Muziekgieterij. Alle deelnemers zijn van harte uitgenodigd om erbij te zijn! Er zal ook een email worden verstuurd met de winnaars.

Mocht de winnaar niet aanwezig zijn bij de aankondiging, dan komt de prijs alsnog naar hem of haar toe!

In samenwerking met Tout Maastricht en workshopleidster Nancy Aerts

Copyright © 2018 Fluid Foundation
Fluid Festival on Facebook
Fluid Festival on Facebook
Fluid Festival on Instagram